Over Tobias Haccou

Tobias Haccou was van jong af aan al zeer gefascineerd in fotografie en van hieruit is hij zijn hart uiteindelijk verloren aan film.
Dit heeft Tobias voortbewogen om alles op alles te zetten en volop te investeren in zijn grote droom: Films produceren. Bij zelf films produceren, betekende het voor Tobias dan ook om met al zijn financiële middelen te investeren in film materiaal en vol overgave zich op zijn passie te storten, zodat hij zich hierin verder kon ontwikkelen.
Tobias heeft altijd al een voorliefde voor drama gehad, maar heeft zich enorm laten inspireren door het passievolle werk wat op Zorglandgoed Mirre wordt neergezet. Een Zorglandgoed waarin met veel gevoel en liefde wordt gewerkt aan de geestelijke gezondheid van jongeren. Om op verschillende manieren te begeleiden, te inspireren, perspectief en een toekomst te bieden. Tobias heeft op zijn manier een impact gehad, en nog steeds, door het bieden van projecten en gebruik te maken van fotografie, muziekopnames en filmen.
Door zijn twee grote liefdes te combineren, heeft Tobias zijn compagnon in dit werk, Noa Vos mogen leren kennen. Beide inspireren en stimuleren elkaar enorm, wat er juist voor heeft gezorgd dat al deze films mogelijk zijn geworden. Door deze bijzondere samenwerking zijn de korte filmpjes op deze website ontstaan. Wat voor Tobias en Noa nog maar een opstapje is naar het grotere werk.


Responsive image

Over Noa Vos

Noa Vos is van jongs of aan al een enorme gevoelsmens, van waaruit er een enorme creativiteit schuil gaat. Niet alleen is Noa enorm creatief op verschillende vlakken, maar is ze ook nog simpelweg handig en een enorme aanpakker. Wanneer Noa zich stort op een passie, in een vorm van creativiteit, dan gaat ze door tot het bittere eind om een perfect plaatje neer te zetten.
Noa haar talent ligt in vele vlakken, van prachtige schilderwerken, tot aan fotografie en filmen. Noa heeft een enorme liefde en oog voor het creëren van schoonheid. Noa is voor haar leeftijd al enorme mijlpalen aan het neerzetten, maar wil net als Tobias, zich doelgericht verder ontwikkelen waar haar liefde naar toe stroomt. En één hiervan is filmen.
Een pure geluk ervaring voor Noa Vos, is het mogen werken met een professionele camera en hier de prachtigste beelden mee vast te leggen. Om op deze manier precies de beelden bij elkaar te krijgen om een verhaal (zoals haar eigen geschreven korte film: ‘Aan de andere kant van het Spoor’) neer te zetten. Ook Noa haar grote droom zou het maken van een grote film zijn, maar heeft ook haar hart verloren aan liefde uitdragen aan de geestelijk gezondheidszorg. Noa zou met haar films graag een enorme impact willen maken op mensen hun levens, juist vanuit eigen ervaringen wil Noa meer licht hierin brengen.


Over Jollien de Bruin

Mijn naam is Jollien de Bruin, ik ben 19 jaar oud en ik heb 4,5 jaar op Mirre gewoond. Ondertussen woon ik weer thuis. Ik werk sinds het begin van THNV-Media samen met Tobias en Noa als producer en editor. In mijn taak als producer ondersteun ik zowel het technische departement, als het creatieve departement. Ik haal ontzettend veel plezier uit het maken van films en foto’s samen met Tobias en Noa.


Responsive image

Over Luca Sofie Dinkelberg

Ik ben Luca Dinkelberg, 19 jaar oud en ik woon 3 jaar op Mirre. Voor de film “One More Night”, was ik opnameleider en verzorgde ik make-up en haar van de acteurs. Nu werk ik ook als producer. Ik merk dat het mij goed doet om te helpen productie van de films. Vooral door het werk als producer leg ik makkelijker contact buiten Mirre om. Ik vind het leuk om dingen te organiseren.


Over Lizanne Selles

Mijn naam is Lizanne Selles, ik ben 18 jaar oud en ik woon ongeveer al 2 jaar op Mirre. Ik ga voornamelijk te werk als artdirector en ik merk dat ik hier ontzettend veel plezier uit haal. Ik deed voor het eerst mee met de 48HFP “Poppenspel” en sindsdien ben ik steeds meer gaan doen binnen het team. Zo ga ik nu ook te werk als schrijver en graphic designer. Ik ben graag creatief bezig en door het helpen met alle 48HFP projecten, heb ik mijn passie gevonden.


Responsive image

Over Daniël Haccou

Mijn naam is Daniël Haccou en ik werk al meer dan een jaar op Mirre. Sinds het begin verzorg ik de catering, houd ik toezicht op het script en versterk ik het art department. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe de jeugd door deze projecten kwaliteiten ontdekken en samenwerken om iets moois neer te zetten. Sinds “One More Night” ondersteun ik het schrijfproces van het script, help ik bij het bewerken van de film en heb ik zelfs een paar keer een rolletje gehad.


Over Wouter Dontje

Mijn naam is Wouter Dontje, ik ben 15 jaar oud en ik woon al bijna een jaar op Mirre. Ik heb mij bij het team aangesloten voor de film “One More Night” en ging te werk als boom operator. Ik vind het aspect van geluid in films erg interessant en ik vind het leuk dat ik door middel van de filmprojecten hier steeds meer in kan leren.


Adres


Weerdingerzandweg 5, Valthe, Netherlands

E-mail


Telefoon


+31 6 57 29 57 77